Hirdetés

Nagy és szellős ház a Montech műhelyéből

A fekete és fehér színben is elérhető Air X gyárilag RGB-s ventilátorokkal és üveg oldallappal érkezik a következő hónapban.

A Montech bemutatta legújabb, legfeljebb E-ATX méretű alaplapokat fogadó toronyházát, az Air X-et. A fekete és fehér színben is piacra kerülő újdonság edzett üveg oldallapot kapott, de szerencsére az előlap mögött megbúvó, két darab 200 milliméteres ARGB ventilátor szellőzőnyílásai elé nem jutott ebből az anyagból, inkább a rácsozott acél mellett döntöttek a tervezők.

[+]

A specifikációkat az egyszerűbb átláthatóság érdekében az alábbi táblázatban összegeztük, néhány érdekes tulajdonság azonban nem adható át számokkal. Ilyen például az összesen három beépített ventilátor világításának vezérléséért felelős, hatportos ARGB kontroller, amely a csomag részét képezi, vagyis nem kell plusz pénzért megvásárolnunk azt, de a hasznos tulajdonságok közé tartozik még az alul és a ház tetején mágnesesen rögzített porszűrő betét, amelyeknek hála ráérünk majd ritkábban takarítani a belteret.


[+]

Természetesen a hűtési lehetőségek igény szerint tovább bővíthetőek, extra ventilátorok mellett akár 360 mm hosszú radiátor beszerelésére is lehetőségünk van.


Montech Air X
Fizikai méretek 458 x 425 x 215 mm
Támogatott alaplap formátumok E-ATX, ATX, microATX, Mini-ITX
Bővítőhelyek száma 7
5,25 hüvelykes slotok száma
-
3,5 hüvelykes slotok száma
2
2,5 hüvelykes slotok száma
4
Beépíthető ventilátorok

- Előre: 3 x 120/140 mm, 2 x 200 mm

- Hátra: 1 x 120 mm

- Fentre: 2 x 120/140 mm

Beépített ventilátorok

- Elöl: 2 x 200 mm ARGB

- Hátul: 1 x 120 mm ARGB

Beépíthető radiátorok

- Előre: max. 360 mm

- Hátra: max. 120 mm

- Fentre: max. 280 mm

CPU hűtő max. magassága
163 mm
VGA max. hossza
340 mm
Tápegység max. hossza
N/A
Tömeg
N/A
I/O panel csatlakozók

- 2 x USB 3.0

- 1 x USB 2.0

- 2 x 3,5 mm jack kimenet

A Montech Air X a tervek szerint áprilisban kerül majd a boltok polcaira, a fehér verzió vételára 73, míg fekete társáé 70 amerikai dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés