Hirdetés

Méltó utódot kap a Dark Rock 3 sorozat

A Dark Rock 4 és 4 Pro változatok újfajta, könnyebben használható rögzítést, illetve valamivel nagyobb teljesítményt ígérnek.

Hamarosan érkezik a Be Quiet Dark Rock 3 sorozat leváltója, a Dark Rock 4 termékcsalád, amely a szokott módon szimpla (4) és dupla (Pro 4) elrendezésű, torony kialakítású változatban lesz elérhető. A jelenleg elérhető modellekhez képest változtattak a rögzítésen, ami a gyártó állítása szerint egyszerűbbé teszi a felszerelést, illetve a hűtési teljesítmény is nőtt, bár nem jelentős mértékben. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az Dark Rock 4 esetében az eddigi 190 wattról 200 wattra emelkedett a maximális TDP, míg a Dark Rock Pro 4 esetében ugyan maradt továbbra is 250 watt ez az érték, de állítólag alacsonyabb zajszint mellett tudja a keletkező hőt elszállítani.


(forrás: Guru3D) [+]

Nevükhöz méltóan az új hűtők is feketére színezve érkeznek, és a nagyobb modellnél hét, a kisebbiknél hat darab hővezető cső gondoskodik a processzor által termelt hő elvezetéséről, a némileg módosított alakú bordák felé. A felhasznált ventilátorok maradtak, azaz továbbra is egy 135 mm-es SilentWings PWM dolgozik rajtuk, de a Pro modellre opcionálisan egy második, 120 mm-es SilentWings is felszerelhető, push-pull konfigurációban.

Mindkét új hűtő a második negyedévre várható, árukról egyelőre nincs hivatalos információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés