Megújult NAS a D-Link kínálatában

A D-Link nemrég bemutatott ShareCenter termékcsaládjának új tagjával jelentkezett a napokban, megérkezett az üzleti felhasználásra tervezett ShareCenter Shadow, avagy a DNS-325 NAS tároló. Az friss eszköz tekinthető a Pulse (vagyis a DNS-320) nagy testvérének is, hiszen alapjaikban megegyeznek, de a 325 már jóval erősebb, 1,2 GHz-es processzort kapott, több, 256 MB memóriát tartalmaz, illetve új, ikonos kezelőfelülettel is ellátták.


[+]

A hálózati adattár egy Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, külső tároló pedig 2.0-s USB aljzatán csatlakoztatható hozzá. Két SATA merevlemezt tud fogadni, így akár 4 TB-os tárhely is kialakítható. Ezek természetesen RAID 0,1, valamint JBOD tömbökbe is összekapcsolhatóak. A készülék rendelkezik beépített FTP klienssel, és működtethető UPnP AV kompatibilis szerverként is. Automatikus mentések készítésére is beállítható, amik bármikor visszaállíthatók. A cég saját megoldása mellett az Apple Time Machine-jével is használható.

Megújult a webes kezelőfelület
Megújult a webes kezelőfelület [+]

A D-Link NAS akár 40 MB/s-os olvasási és írási sebességre is képes. A ShareCenter Shadow március közepétől már kapható hazánkban is, az ajánlott fogyasztói ára 59 900 forint.

Az asztalon elhelyezhető widgeteken is követhető az állapota
Az asztalon elhelyezhető widgeteken is követhető az állapota [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés