Megnövelt hatósugarú rádiós egér noteszgépekhez

Hirdetés

Eltekintve lyukacsos, gumírozott hátától, első ránézésre teljesen szokványos tucatterméknek tűnik a Trust legújabb, noteszgépek mellé szánt vezeték nélküli optikai egere. A Trust Wireless Optical Mini Mouse MI-4800p azonban több meglepetést is nyújt a felhasználó számára, melyek egy része átgondolt, felhasználóbarát fejlesztésről árulkodik.

A Trust egere mindenekelőtt a használaton kívül az eszköz hasában megbúvó USB-s adó-vevő egység hatótávolságában kőrözi le legtöbb konkurensét; a mutatóeszköz ugyanis az általánosan alkalmazott 2 méteres hatótávolság helyett 7 méteres rádiuszban használható, ezzel megközelítve a Bluetooth technológiát alkalmazó megoldások minimum 10 méteres hatósugarát.

A kétgombos, jobb és balkezesek által egyaránt használható egér görgője egyes korábbi megoldásokhoz hasonlóan világít, amint lemerült a Trust Wireless Optical Mini Mouse MI-4800p-ben található két NiMH elem, az eszköz ekkor a mellékelt kábellel a számítógép USB kapujáról feltölthető, illetve vezetékes módban tovább használható.

A heteken belül megjelenő egér körülbelül 7800 forintos áron kerül kiskereskedelmi forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés