Trust: újabb rágcsáló lézerrel

Hirdetés

A hagyományos módszerrel működő optikai egerek jóllehet fénykorukat élik, egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a lézeres letapogatást alkalmazó eszközök, melyek nemcsak pontosabb pozicionálást, de energiatakarékosabb működést is ígérnek elődeiknél. Nem csoda hát, hogy az új technológiával felszerelt mutatóeszközöket elsősorban játékosok vagy a vezeték nélküli használatot preferáló mobilis felhasználók részére fejlesztik.

Egyik réteget sem szólítja meg a holland érdekeltségű Trust legújabb, Wireless Laser Mouse MI-7500X típusjelzésű vezeték nélküli lézeres egerének marketingével, így az új mutatóeszköz – mely immár a negyedik lézeroptikás egység a sorban – erényei között elsősorban a pontos mozgást, illetve a vezeték nélküli üzemmód nyújtotta szabadságot emeli ki a vállalat.

Az ergonomikus külsőt kapott MI-7500X-et öt programozható gombbal látták el, a készülék dobozában található bölcső egyben a vevőegység is, mely PS/2 vagy USB csatolón keresztül köthető össze a számítógéppel. A külső adapternek hála az egér két újratölthető áramforrása a számítógép kikapcsolt állapotában is tölthető a bölcsőben.

A Trust legújabb egere a vállalat jó szokásához híven ugyanakkor leginkább kedvező árával csábíthatja magához a felhasználókat; a Wireless Laser Mouse MI-7500X hozzávetőleg 10 500 forintos fogyasztói áron jelenik meg hamarosan a boltok polcain.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés