Hirdetés

Megjelent az EVGA új mechanikus billentyűzete

Egy korábbi, kétféle kapcsolóval is hozzáférhető modell kicsit feljavított változatáról van szó.

Hirdetés

A tavaly computexes hírözönben már találkozhattunk az EVGA legújabb, játékosoknak készített klaviatúrájával, a már piacon lévő, csak piros LED-eket használó Z10-es RGB világítással és fejlesztett szoftverrel rendelkező utódjával, a 1,5 kilogrammos Z10 RGB-vel. Most tartunk ott, hogy a termék megvásárolható státuszba lépett, és kétféle kapcsolóval vihető haza: azok számára, akik szeretik a taktilis és kattogós gombokat, a Kailh Blue opció lehet a kecsegtetőbb, akik meg a halkabb gépelést kedvelik, a Kailh Brown switch-csel szerelt verziót választhatják. Természetesen teljes anti-ghosting és NKRO jellemzi a gyártó üdvöskéjét.


[+]

A billentyűzet felső szegmensében továbbra is figyel a testreszabható LCD kijelző, amire egyebek mellett kiírathatjuk a XOC vagy ELEET statisztikáinkat, netán egyedi időzítőket (ejnye), esetleg más jellegű információkat jeleníhetünk meg rajta. A bal olalon 5 darab, a kurzornyilak szeletén pedig további két makrózható gomb állomásozik, melyeket a futólag már említett, EVGA Unleash RGB programmal konfigurálhatunk.

[+]

Dedikált médiavezérlőknek szintén szorítottak helyet a mérnökök, s a hangerő mellé egy LED-ek fényerejét szabályozó csúszka is jár. A csomagot egy három fokozatban állítható csuklótámasz, egy kétportos USB 2.0 hub és egy kábelkötegelővel megspékelt, harisnyázott vezeték teszi teljessé. A 180 dollárt kóstáló Z10 RGB az EVGA webshopján keresztül – 3 év garancia kíséretében – már kosárba rakható.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés