Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
Dr. Akula #25 üzenetére
Hyper 7-et a népnek
Mielőtt megkérdeznéd, mire jó, a válasz körülbelül az, hogy semmire. A tervezőjének tetszett mindig is a Space Cadet billentyűzete, és készített belőle egy modern változatot.
Tiszta ZX Spectrum.
Ha a legendásan pocsék gépelési élményét nem is tudod könnyen visszahozni, de a színeit és feliratozási stílusát most igen. -
nyunyu
félisten
Speccyt meg a legendát max úgy fűzném egy mondatba, hogy a Speccyben cserélték le a ZX81 legendásan szar érintős membránját egy fokkal fejlettebb billentyűzet kezdeményre, ami még mindig alulmúlta a kortárs 8 bites gépek billzeteit. (commodoreok, atarik (kivéve 400), apple ii)
-
Piftuka
veterán
És ne feledjük az "Oric-1"-et sem!
Még most is elmenne valami modern "gamer" mechanikus csodának, vagy egy dizájnos "All in 1" PC billentyűzeteként...
Vagy a "Philips NMS 8245 MSX2", és az "öreg Legenda"... (a teljesség igénye nélkül). -
nyunyu
félisten
Nem is tudom, hány évig emlegettem ennek a visszainsertesített, de multimédia gombok és csuklótámasz mentes ócó változatát a billzet topikban, hogy már le kéne cserélnem anyám gépéről, mert dögrováson van 9 éves korára,
De egyszerűen nem kaptam helyette elfogadható nemfekete USBs magyar billzetet, végül laptopra csere miatt okafogyottá vált. (Jujitsu KB521 nagyjából újonnan is borzalmas volt, Lenovo Preferred Pro Pearl White-ot viszont erősen lepusztulva sikerült csak szereznem, Cherry Stream 3.0 akkoriban nem volt kapható, most meg már minek.)Más kérdés, hogy a tizenpár éve 1800-ért vett L Value Keyboard még mindig jobban használható volt, mint a K120 nevű förmedvényük, amit 5-6k-ért mérnek mostanában.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #25 üzenetére
Össze kéne már raknom az i186-os számológépet, ami alig nagyobb, mint a K95 vagy a címben szereplő förmedvény, de 144 gombja van.
Csak félek attól, hogy nem lesz kényelmes ölbe venni a 2.5 kilóját este gép előtt fetrengéskor.
Ahhoz tényleg két kéz kell, hogy odébb tedd az asztalon.Plusz 12V táp kell a bebootolásához, úgyhogy eggyel több madzagra kell figyelni, nehogy belegabalyodjak.
-
nyunyu
félisten
válasz
MeszesKPT #16 üzenetére
Büntet a kinézete, tényleg mint valami '80-as évek beli formaterv.
Erről azért nem lennék annyira meggyőződve, tudtak akkoriban billzetet dizájnolni, ha nagyon akartak:
Dasher D200 (na jó. ez még '79-es)
IBM "PingMaster" ('83)
Cherry G80-0312 ('83)Vagy még a barna billzetes első C64-ből sem spórolták le a doubleshot kupakokat, mint az agyonócósított C64C-ről, amire már csak lézerezett jutott.
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #22 üzenetére
Nézőpont kérdése... Nekem mindig is tetszett ezeknek a '90-es évek végén, 2000-es évek elején megjelent Logitech billentyűzeteknek az "elfolyós" alakja. Ez kényelmes, és tetszetős.
A minőségük pedig pazar volt. (Nyunyu is tud mesélni erről.)
Éppen a minap került elő a szekrényemből a PS2-es, vajszínű változata ennek a csodának. Megsárgult billentyűkkel és könyöklőrésszel (mindegyik olyan mértékben, amennyit használtam), viszont mindegyik billentyű kifogástalanul, csendben, határozott "billentéssel" engedelmeskedik a leütéseknek... -
troviko
senior tag
A kábelt ráfotózhatták volna, ha már szutyok kábeles...
-
-
Piftuka
veterán
Kijelző nélkül, a felső gombok felett "elvágott" házzal, egy színű világítással még egészen korrekt volna.
No, de 180 dollár... Nagyon drága!
Nem is tudom, hogy létezik-e a 20.000 forintos árkategóriában egy konszolidált, fém házas, egyszerű háttérvilágítással rendelkező mechanikus billentyűzet!? -
MeszesKPT
őstag
Büntet a kinézete, tényleg mint valami '80-as évek beli formaterv.
-
hemaka
nagyúr
Jesszus, mi ez. Meg az a lcd kijelző, tiszta 76😂
-
Dr. Akula
félisten
"már kosárba rakható"
Vagy a kukába.
-
Domonkos
addikt
Az anti ghosting garantalja, hogy nem fog a billentyuzet olyan gombot is (hibasan) lenyomottnak erzekelni, ami valojaban nincs is lenyomva.
Az NKRO garantalja, hogy egyszerre akar az osszes billentyu lenyomasat is kepes kezelni.
Amelyik billentyuzet nkro az implicit full anti ghostingot is tud. -
rovtiv3
aktív tag
válasz
tomiivagyok #3 üzenetére
Annál valószínűleg tényleg jobb.
-
Pár napja olyat olvastam, hogy teljes anti ghosting, de nem nkro. Az mit jelent? Nekem ezek eddig ugyanazok voltak.
-
vaakuum
addikt
Ezen a szinten már alap kellene legyen az ergo kialakítás a régi gagyi ferde oszlopos, egybetömörített szutyok helyett.
-
mpierre
veterán
Ehhez már külön asztal kell akkora batár... csuklótámasz nélkül is.
-
tomiivagyok
aktív tag
Istenem, végre egy mechanikus billentyűzet, ami leváltja a Roccat Horde Aimo-t.
Európában is rendelhető már, vagy csak USA?
-
nyunyu
félisten
Hozza a gamerek pénztárcájára ácsingózó diszkógömb szintet.
-
Ispy
veterán
Istenem, ez de szarul néz ki, borzalmas....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy korábbi, kétféle kapcsolóval is hozzáférhető modell kicsit feljavított változatáról van szó.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fali konzol lapos tévékhez
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest