Megerősített tablet, a Terra Mobile Industry Pad érkezik a Wortmanntól

Hirdetés

Nem éppen egy szépség a Wortmann új tabletje, viszont legalább erős. Legalábbis erősebb az átlagnál a „semi-rugged”-ként jellemzett táblagép, a Terra Mobile Industry Pad, mely egy kifordítható rezisztív érintőképernyős hordozható gép tehát, amit ugyan bárki megvehet, bár a nevéből ítélve ipari környezetbe is nyugodtan ajánlja a gyártó.


[+]

Ennek ellenére gyengébb konfigurációt kapott, mint amire számítottunk. Az Intel egyik Pine Trail platformos Atom processzora, az 1,66 GHz-es órejelű N450 található benne 2 GB RAM és egy 40 GB-os kapacitású SSD társaságában. A 10”-es képátlójú, 1024x600 pixeles felbontású, LED háttérvilágításos monitoron történő grafikus megjelenítésért pedig az integrált GMA 3150 felel.


[+]

Az 1,8 kilogrammos tömegű hordozható gépet ellátták 10/100-as Ethernet aljzattal, IEEE 802.11b/g/n szabványokat ismerő Wi-Fi-vel, 3G modemmel, Bluetooth adapterrel, továbbá került bele GPS vevő, 1,3 megapixeles webkamera és kártyaolvasó is. A működéséhez szükséges energiát hatcellás akkumulátorától kapja, kezdőára pedig 1000 euró lesz 32 bites Windows 7 Professional operációs rendszerrel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés