Frissült a Panasonic Toughbook CF-C1 kifordítható kijelzős notebookja

Frissítette megerősített notebookját, a tavaly ősszel megjelent CF-C1 típust a Panasonic, így a Toughbook szériába tartozó gépezetben immár a második szériás Intel Core i sorozatba tartozó processzorok dolgoznak. A CF-C1mk2 (azaz Mark 2) modell a gyártó kisebb készülékei közé tartozik, ráadásul külsőre is egész vállalható lett az 1,49 kilogrammos laptop.


[+]

A kijelzője 12,1”-es képátlójú, melybe egy 1280x800 pixeles felbontású, multi-touch-os panel került. A notebook „trükkje” is ehhez kapcsolódik, a CF-C1 ugyanis egy tablet inkább, hiszen a megjelenítő kifordítható, és visszahajtható a billentyűzetre. Ráadásul a gyártó egyedi, hárompontos zsanérrendszere tartja a helyén, ami plusz stabilitást ad neki.


[+]

Az új, 2,5 GHz-es Core i5-2520M processzort leszámítva egyébként nem sokat változott a konfiguráció. Memóriából gyárilag 4 GB-ot kapunk, de 8 GB-ig bővíthető, tárolóként pedig 320 GB-os merevlemez funkcionál. Ezek mellé került az Intel HD 3000 GPU, az N-es Wi-Fi, a 2.1-es Bluetooth, valamint az SD/SDHC/SDXC olvasó, továbbá kerülhet az opcionális HSPA+ modem.


[+]

Az erős vázú, megnövelt rázkódástűrésű, folyadékálló billentyűzetes tablet tehát hamarosan, várhatóan júliusban már kapható lesz, előreláthatólag nettó 1899 eurós áron Európában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés