Hirdetés

Már vezeték nélküli egeret is kínál a Glorious PC Gaming Race

A gyártó a már piacon lévő Model O egerét szabadította meg a kábelektől, egyúttal a szenzort is lecserélték.

Hirdetés

A Glorious PC Gaming Race a tavalyi év elején mutatta be pillekönnyű egerét, a mindössze 67 grammos Model O-t, mely közel áll a tökéletes gamer egér definíciójához, ezzel pedig talán csak azok nem értenek egyet, akik a vezeték nélküli megoldásokat preferálják. Számukra jó hír, hogy a gyártó hamarosan piacra dobja a Model O Wireless-t, melynél dobták a kábelt, a csatlakozás pedig egy USB-s vevőegység segítségével történik, ráadásul a gyártó állítása szerint más, felső kategóriás egeret is megszégyenítően alacsony késleltetés mellett.


[+]

A grammvadászok biztosan örülni fognak, hogy az újdonság mindössze 2 grammal nehezebb, mint az alapmodell, úgy, hogy még egy beépített akkumulátor is került az eszközbe, mely kikapcsolt RGB világítással (merthogy bizony a LED-ek sem maradhattak ki) 71 óra üzemidőt képes biztosítani a perifériának. A vállalat módosítások terén nem állt meg a kábel eltávolításában, ugyanis a Model O PixArt 3360-as szenzora is lecserélésre került, a Model O Wireless-ben már egy 19 000 DPI-s, 400 IPS gyorsulás lekövetésére képes BAMF érzékelő teljesít szolgálatot.

A gyártó pontos piacra kerülési dátumot nem árult el az egérrel kapcsolatban, azt azonban igen, hogy előrendeléseket szeptember 23-tól vesznek fel, 79,99 dolláros áron.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés