Hüvelykujjtámaszt is kapott a Glorious új egere

A 69 grammos, cserélhető gombokkal rendelkező Model I vezetéken keresztül kommunikál számítógépünkkel.

Hirdetés

Tovább bővült a Glorious PC Gaming Race eddig sem épp kicsi egérpalettája, méghozzá egy vezetékes, jobbkezes használatra tervezett, hüvelykujjtámasszal is ellátott modellel, a Model I-vel.


[+]

A 69 grammos, matt fekete és fehér színekben elérhető periféria háromzónás RGB világítást is kapott, amit a Glorious CORE szoftveren belül tudunk testreszabni, de ugyanitt tudjuk kezelni a három, fedélzeti memóriában tárolt felhasználói profilt is. A hardver a gyártó saját, 80 millió klikkelésre hitelesített kapcsolóira és 19 000 dpi érzékenységű BAMF szenzorára épül, de az igazán nagy érdekesség benne, hogy a négy oldalsó gomb közül kettő cserélhető burkolatot kapott. Ehhez a csomagban találunk négy eltérő kialakítású változatot, így a gyárilag beépítettek helyett használhatjuk a kezünkhöz és felhasználási szokásainkhoz leginkább passzolót.


[+]

A 0,81 mm vastag PTFE talpakon sikló, 2 m hosszú, szövetborítású vezetékkel megáldott Model I már rendelhető a gyártó webáruházából, vételára színtől függetlenül 59,99$.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés