Már csak napok választanak el a Glorious Model O 2-től

Az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy sokat finomodott a közkedvelt kurzorkergető receptje, és madzaggal vagy anélkül egyformán megvásárolható lesz.

A nagy népszerűségnek örvendő Glorious Model O viszonylag univerzális formájával és relatíve alacsony tömegével nagyot segített abban, hogy a perforált, kikönnyített egérdizájn széles körben elterjedjen. A gyártó rágcsálója kisebb rajongótáborra tett szert, és bár nem egy minőségellenőrzési bakiktól mentes termékről beszélünk (vagy talán pont ezért), nem kevesen várták tűkön ülve egy ráncfelvarrott verzió megjelenését. Ez van most a nyukunkon, ugyanis március 14-én, közép-amerikai idő szerint délelőtt 11-kor debütál 65 dolláros áron a hatgombos Glorious Model O 2 és a 100 dollárra pozicionált Model O 2 Wireless a vállalat webshopjában, de előrendelési célzattal már mindkettőt kosárba rakhatjuk. A garancia egységesen 2 év.


[+]

Az új konstrukció alapvető vonalvezetése változatlan marad, valamint a fizikai kiterjedésén sem nagyon faragnak (a régi 128 x 59-66 x 38 mm, az O 2 meg 126 x 60-66 x 38 mm), azonban a főgombokat teljesen különválasztották, külső ívüket keskenyebbre vették, illetve az ujjaink számára kialakított bemélyedések is picit mélyebbek lettek.


[+]

Javítottak a burkolat textúrázásán, így az jobban ragaszkodik majd bőrünkhöz, mint elődje, plusz a hatszög alakú lukacsokat váltakozó méretű körökre cserélték fel (no meg a branding is visszafogottabb lett), és az egész vázstruktúrát átdolgozták, ami a megnövekedett stabilitáson fog érződni. A tömeg madzagos kivitel esetén 59 gramm, zsinór nélküli testvére pedig 68 grammot nyom a mérlegen.


[+]

A belsőben egy megújult, háromprofilos fedélzeti memóriával megtámogatott, 26 000 cpi-ig skálázódó BAMF 2.0 szenzor dolgozik, amelynek motion sync nevezetű funkciója (meg persze a jellegzetesen magas felbontása) rögtön elárulja, hogy egy egyedi SROM-mal operáló PixArt PAW 3395 egységről van szó.

[+]

A bal és jobb klikkek alá "80 milliós" Glorious switch-ek kerültek 0-16 ezredmásodperc közötti debounce time beállításokkal, alul lekerekített peremű, virgin grade PTFE tappancsok állomásoznak a szokásos elrendezésben, miközben a borításon kétoldalt címezhető fénycsík fut, de a görgő alól ugyancsak felderengenek a LED-ek.


[+]

A vezetékmentes variánsban az 1000 Hz-es polling rate-tel serénykedő, 2,4 GHz-es rádión kívül Bluetooth 5.2 LE is akad, s míg az előbbivel körülbelül 110, addig az utóbbival nagyjából 210 órás üzemidőre lesz elég a beépített akkumulátor kapacitása. Az Ascended paracord 2 méter hosszú, és a wirelessnél Type-C/Type-A fajtájú.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés