M.2-es SSD-t is fogad a Satechi új portreplikátora

Az USB Type-C csatlakozón keresztül kommunikáló hub az extra portokon felül egy belső SSD foglalattal is rendelkezik.

Hirdetés

A Satechi legújabb USB Type-C adaptere főleg azok számára lesz érdekes, akiknél az egyik extra portot az idő nagy részében egy külső adattároló foglalja el, ugyanis az USB-C Hybrid Multiport Adapter névre hallgató, alumínium burkolattal ellátott hub belsejében egy M.2-2280 formátumú, SATA csatolós SSD-ket fogadó slot is helyet kapott.


[+]

A 6 Gbps-os maximális sebességre képes SATA interfész persze már régóta nem tartozik a leggyorsabb opciók közé, de talán felesleges is lett volna ennél tempósabb csatolóval növelni az eszköz előállítási költségét, mert az alkalmazott USB Type-C csatlakozó pontos verzióját ugyan nem árulta el a gyártó, de meglepődnénk, ha olyat használtak volna, ami alkalmas lenne ennél nagyobb adatátviteli tempó elérésére.


[+]

A belső SSD foglalaton kívül a hubra került még két USB 3.0 Type-A és egy Power Delivery szabvánnyal 100 wattos teljesítményig kompatibilis eszközök töltésére használható USB Type-C csatlakozó, valamint egy 4K60p képátvitelre alkalmas HDMI 2.0 kimenet is.


[+]

Az asztroszürke és fekete színekben elérhető újdonság már rendelhető a Satechi amazonos webáruházából, méghozzá 90 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés