Egyszerű, de nagyszerű vezeték nélküli egér a Logitechtől

A Logitech hivatalosan is bejelentette a Wireless Mouse M560 névre hallgató egerét, amelyet az egyszerűség jegyében készítettek kifejezetten a Windows operációs rendszert futtató PC-khez. A gumis szélű, puha fekete vagy fehér bevonattal rendelkező, egyetlen AA méretű elemmel működő vezeték nélküli optikai mutatóeszköz felépítése alapvetően szimmetrikus, ezáltal a jobb és balkezesek is használhatják, utóbbiaknak legfeljebb a hüvelykujjra szabott gombok lesznek az ellenkező oldalon.


[+]

Ezenfelül rendelkezésre áll még két normál gomb és egy görgő is, mely utóbbi az oldalirányú léptetést is lehetővé tesz, és igény szerint szabadonfutó üzemmódba is átkapcsolható, ha nagy nagy területet kell gyorsan görgetni a kijelzőn. Továbbá a görgő mögött kapott helyet még egy gomb, amivel egyszerűen válthatunk a Windows 8 Modern és hagyományos Asztal felületei között, valamint elővarázsolhatjuk az oldalsávot, az alkalmazásválasztót, de tulajdonképpen a SetPoint szoftver segítségével ezek funkcióját testre szabhatjuk kedvünk és igényeink szerint.

A Logitech Wireless Mouse M560 árusítása már megkezdődött, ajánlott végfelhasználói ára 12 490 forint, mely természetesen a vezeték nélküli működéshez szükséges USB-s Nano vevőt is tartalmazza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés