Kompakt mechanikus billentyűzet RGB világítással a Logitech-től

A G Pro a cég saját mechanikus kapcsolóit használja, és nincs híján a világításnak sem.

A Logitech játékosoknak szánt kiegészítőket tervező részlege, a Logitech G bemutatta új, kompakt méretű, azaz numpad nélküli Logitech G Pro billentyűzetét, mely a vállalat már ismert, 70 millió leütésre hitelesített Romer-G mechanikus kapcsolóira épít. Utóbbiról annyit érdemes megjegyezni, hogy az egyes gombok leütéséhez 45 grammos erő szükséges, és az érzékelési pont a teljes 3 milliméteres út felénél található.


[+]

Az egészen pontosan 361 milliméter széles, 153 milliméter mély, valamint 34 milliméter magas, húsz gramm híján egy kilogrammos, acél hátlappal megerősített billentyűzet lecsatlakoztatható micro USB-USB kábellel érkezik. Nem hiányzik belőle a manapság oly divatos, 16,8 millió színt kínáló RGB világítás sem, ami minden egyes billentyű esetén testreszabható a 300 játékprofilt is tartalmazó LGS szoftver segítségével. Makrózásra is van lehetőség, az egyes kombinációk rögzítése az F1-F12 gombokra, a beállítások eltárolása pedig (a világítási profillal együtt) a klaviatúra saját fedélzeti memóriájába történik.

Említést érdemel még a 26 gomb együttes lenyomását feldolgozni képes elektronika és a háromállású, egészen pontosan 0, 4, és 8 fokos dőlésszöget kínáló kihajtható lábak is.


[+]

A Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet háromféle kiosztással (magyar nincs közte) már megrendelhető a gyártó webshopjában bruttó 47 990 forintos kiskereskedelmi áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés