Új billentyűzet a Logitech G-től

A Logitech játékos-márkája, a Logitech G egy új billentyűzetet jelentett be: a G413 a Romer-G kapcsolókra épül.

Hirdetés

Újabb taggal bővült a Logitech G billentyűzetcsaládja: a G413 alapvetően egy minimalista kinézetű, de sok funkcióval ellátott mechanikus kapcsolókkal dolgozó modell lett. A cég saját Romer-G kapcsolóira épülő klaviatúra szálcsiszolt, modelltől függően fekete vagy ezüst színű alumínium burkolatot kapott, a minimálisan megköveteltnél alig valamivel nagyobb túllógásokkal. A Romer-G érdekessége, hogy az átlagosnál valamivel rövidebb, 1,5 mm-es kapcsolási úttal rendelkezik.


[+]

A minimalista formaterv kihatott az extra billentyűkre is, ezek ugyanis nincsenek, a multimédiás és egyéb szolgáltatások (pl. a világítási üzemmód) az Fn gombokra kerültek fel, ezeket pedig a megszokott Logitech Gaming szoftverben tudjuk konfigurálni. A készülék kapott egy pass-through USB-portot is, ami így adatátvitelre és töltésre is használható.

Ami az árat illeti, a fekete változat forgalmazása áprilisban kezdődhet meg, az ajánlott ára 90 dollár – az ezüst verzió egyelőre kizárólag az amerikai Best Buyban jelenik meg, ez szintén 90 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés