Logitech G502 Proteus Core gamer egér testreszabható 12 000 dpi-s érzékelővel

A Logitech bemutatta G-szériás játékvezérlőinek legújabb tagját, a görög mitológia istenéről, Próteuszról elnevezett G502 Proteus Core egeret, mely szolgáltatásaival akar a leendő játékos felhasználók kedvében járni. A 32 bites ARM processzorral felvérezett, USB összeköttetést használó egér egyik fontos újítása a szenzorban keresendő, melynek érzékenysége 200 és 12 000 dpi érzékenység között skálázható játék közben is. Továbbá emellett a gamerek megkapják a lehetőséget, hogy a szenzort az aktuálisan használt felület (ami legyen egérpad vagy asztallap) karakterisztikájához hangolhassák a minél jobb teljesítmény érdekében.


[+]

A súlyozási rendszer nem idegen a Logitechtől, és ezt a funkciót az alaphelyzetben 145 grammos G502 is megkapta: öt darab 3,6 grammos súllyal igazíthatjuk kedvünkre az egér tömegét és tömegközéppontját. Természetesen a programozhatóságról sem kell lemondani, az egyenként 20 millió kattintásra hitelesített, 11 darab mechanikus gomb mindegyike programozható, sőt ezek tárolására három profil érhető el.


[+]

A jobbkezesekre szabott, puha, gumírozott fogású, ám a gyártó szerint kifejezetten masszív építésű kontrollerről nem hiányzik a kettős üzemmódú (normál és gyors) görgetőkerék, az egyre népszerűbb, finom célzást segítő "sniper" gomb és az aktuális érzékenységi szintet jelző LED és a strapabíró, de jól csúszó talp sem.


[+]

A Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse még ebben a hónapban megérkezik 25 599 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés