Logitech G302: rugós gamer egér, ezúttal a MOBA játékstílus kedvelőinek

A Logitech folytatja a G sorozatú, játékosoknak szánt beviteli eszközök családjának bővítését, megújítását. A legfrissebb tag a most bemutatott G302 jelzésű modell, ami a Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse névre hallgat hivatalosan. Ebből már sejthető, hogy az újdonsággal elsősorban a MOBA játékstílust (ami nagyjából körülírva a többszereplős valós idejű online "stratégiai" játékokat takarja) kívánják megcélozni, amelynek igencsak népes rajongótábora van szerte a világon.


[+]

Az USB 2.0-s interfészen kapcsolódó kompakt (115 x 65 x 37 mm) és könnyű (vezetékkel 127 gramm) egér teszteléséhez és megalkotásához számos profi játékos és csapat segítségét kérték, aminek eredményeként megszületett a G302, amelynek legnagyobb újdonsága a jobb és bal gomb alá rejtett rugós előfeszítő rendszer. Ezzel állítólag javul a klikkelési érzet, precízebben és gyorsabban lehet kiadni a "parancsokat".


[+]

A G302, az említett, egyenként 20 millió lenyomást elviselő jobb és bal gombokon felül, négy további, tehát összesen hat gombbal rendelkezik, amelyek mindegyike makrózható, programozható, akár arra is beállítható, hogy az egyik gomb nyomva tartása alatt ideiglenesen csökkenjen az érzékenység (á la sniper gomb). A görgő mögötti gombbal viszont négyféle érzékenységi beállításon léptethetünk 240 dpi-től egészen 4000 dpi-ig.


[+]

Az ujjbegyes és karmos fogásra optimalizált, Delta Zero szenzorral felszerelt rágcsáló mindezeken felül kék megvilágítást is kapott. Mindezért a Logitech 50 eurónak megfelelő árat kér a novemberi debütáláskor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés