Elemes Logitech G egér jött PowerPlayjel

Természetesen véletlenül sem G305 vagy G703 Superlight az újdonság neve, de az üres tömege legalább nem vészes.

Hirdetés

A Logitech egy új, szimmetrikus kialakítású, de jobbkezeseket favorizáló egeret dobott piacra, ami 38 000 forintért már kosárba tehető a hivatalos webshopban, és rövidesen megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.


[+]

A G309 Lightspeedként listázott, 5+1 gombos megoldás a 100-tól 25 000 cpi-ig skálázodó, 400 ips-os/40 g-s HERO 25K érzékelőt kapta, és főklikkjei alá a cég optomechanikus Lightforce hibrid kapcsolói kerültek. A feketében, illetve fehérben választható típus 2,4 GHz-es, 1000 Hz-es mintavételezéssel dolgozó Lightspeed rádióval vagy Bluetooth-szal képes kommunikálni a célgéppel, és az energiaellátását egy tenyértámasz alatt megbújó – kapcsolódási módtól függően mintegy 300-600 órás üzemidőt prognosztizáló –, AA formátumú ceruzaelem biztosítja, de az alján lévő, töltést közvetítő modulnak köszönhetően támogatja a vállalat PowerPlayes egérpadját, így soha nem kell figyelnünk a telepek merülését jelző, cpi-váltó alá költöztetett LED-re.


[+]

Az üresen 68 grammot nyomó, 2 éves garanciával árusított eszköz 120 mm-es hosszához 64 mm-es szélesség, valamint 39 mm-es magasság társul, és szoftveres hátszelét a G Hub applikáció nyújtja. Végszóként még megemlítjük, hogy a módváltót, plusz ki-/bekapcsoló gombot elszállásoló hason megtelepedett PTFE tappancsokat egy cpi-deviációt csökkentő (fél)szenzorgyűrűvel egészítették ki,és extraként egy grip tape szett jár a pakkhoz.

Előzmények

Hirdetés