A fájdalomküszöbig túlárazott Loewe tévék

A Bild 5 széria LCD tévéi árukhoz képes nem nagyon nyújtanak kiemelkedőt.

A Loewe bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja új Bild 5 szériás televízióit. Az árazásnál valami nagyon félrement, hiszen a tévék iszonyúan sokba kerülnek ahhoz képest, hogy mit kínálnak. A 32 hüvelykes 1500, a 40 hüvelykes 2600, a 48 hüvelykes 3000, a legnagyobb, 55 hüvelykes pedig 3600 euróba kerül majd.

Loewe Bild 5
Loewe Bild 5 [+]

Ezért az árért cserébe a vásárló kap egy edge LED háttérvilágítású, 4K felbontású LCD panellel felszerelt televíziót. Tehát ez esetben szó sincs OLED-ről, és a kvantumpontos technológiáról sem szólnak a hírek. Rendben, a készülékek rendelkeznek 1000 GB-os integrált merevlemezzel, amelyekre a műsorok rögzíthetőek, vagy felmásolhatóak a tartalmak, de hát ez ma már azért egyrészt egyáltalán nem számít nagy durranásnak, másrészt meg sokaknak egyszerűen szüksége sincs erre.

Loewe Bild 5
Loewe Bild 5 [+]

A 2x40 wattos beépített hangrendszer ugyan az átlagnál nagyobb teljesítményű, de a hangminőség tekintetében valószínűleg még egy középkategóriás hangprojektorral sem veheti fel a versenyt. Az okostévé rendszer nem hiányzik, tehát az internetes tartalmak letöltése és futtatása megoldott. A dizájnban sok újat nem nyújt a sorozat, a Loewe ezúttal is a saját múltbeli készülékeiből merített inspirációt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés