Az LG továbbra is bízik a nanocellás tévékben

2021-ben érkeznek a korábban megismert szériák frissített változatai.

Hirdetés

Az LG korábban már bejelentette, hogy színre lép a MiniLED háttérvilágítású, nanocellás technológiát használó QNED tévéivel, és az is kiderült, hogy idén a hagyományos Nanocell vonalat sem hanyagolják.

Egészen pontosan három sorozat is frissül az idei évben, és ezek ugyanúgy FALD LED háttérvilágításra épülnek, mint az elődeik. A Nano99 képviseli a csúcsot, hiszen 8K felbontású panellel, valamint 4. generációs Alpha9 képfeldolgozó processzorral dolgoznak. A maximális képfrissítési ráta 120 Hz, a HDR támogatás (Dolby Vision, HDR10, HLG) is megoldott, és a HDMI 2.1 csatlakozó, valamint az ehhez kapcsolódó gamer funkciók sem hiányoznak. Mint az új szériák mindegyike, a Nano99 is megkapta a webOS 6 okostévé rendszert, viszont a rokonainál erőteljesebb, 4.2 csatornás, 60 wattos hangrendszert tartalmaz.

A Nano90 családba 4K felbontású, Alpha7 chippel ellátott televíziók kerültek. A hangrendszerük valamivel gyengébb 2.2 csatornás, 40 wattos. A Nano75 sorozat már szerényebb tudású, hiszen a 4K HDR támogatás megoldott, de itt be kell érni 60 Hz-es képfrissítési rátával, és alapszintű, 20 wattos integrált hangrendszerrel. Viszont ezek nyilván lényegesen olcsóbbak is lesznek. És ha már itt tartunk: az új LG Nanocell tévék ára egyelőre nem ismert, és azt sem lehet még tudni, hogy mikor lehet majd őket a hazánkban megvásárolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés