LG OLED tévéből, állványból és hangprojektorból álló prémium szett a B&O-tól

A vállalat új tévéállványát kívánja egy kicsit megtolni ezzel a csomaggal.

A Bang & Olufsen bejelentette, hogy egy új tévéállványt dob piacra Beosound Stage TV néven, amelyet direkt a cég BeoSound Stage hangprojektorához terveztek. A termék 600 angol fontba (~230 000 forint) kerül, és ezzel egy időben a vállalat egy új szettet is elérhetővé tesz, amivel valószínűleg ezt a kiegészítőt kívánja promotálni.

A csomag a már említett állványon kívül tartalmaz egy BeoRemote nevű dizájnos távirányítót, egy LG CX OLED tévét, illetve egy BeoSound Stage hangprojektort, amelyeket már korábban piacra dobtak. Az 550 wattos, Dolby Atmos támogatású soundbar már hazánkban megvehető 550 000 forintos áron. Az 55 hüvelykes, 4K felbontású, HDR tévé is megvásárolható Magyarországon, 480 000 forintért. A távvezérlő ára 250 euró, azaz olyan 90 000 forint.

A Bang & Olufsen a szettet 3500 angol fontért, tehát körülbelül 1 360 000 forintért árulja, azaz rövid fejszámolás után kijön, hogy szinte semmivel sem járunk jobban, mintha külön-külön vennénk meg a komponenseket. Hogy ebben így mi a trükk, az jó kérdés, talán csak annyi, hogy ha valaki nem akar külön-külön bajlódni az egyes elemek beszerezésével, akkor most egy pillanat alatt hozzájuthat egy totálisan vállalható, magas szintű kép- és hangminőséget produkáló rendszerhez, amit nyilván össze is építenek az otthonában.

Előzmények

Hirdetés