Jön a világ legnagyobb Full LED-es háttérvilágítású LCD tévéje

Az már most látszik, hogy az LG ismét odateszi majd magát a CES-en, és a szokásos termékdömping mellett sikerül megint egy rekorder tévével előállniuk. Az LZ9700-nál ugyanis nincs jelenleg nagyobb teljes LED-es háttérvilágítást alkalmazó, háromdimenziós tartalmak megjelenítésére képes LCD tévé a piacon.

LG LZ9700
LG LZ9700

A Full HD felbontású televízió 400 herztes képfrissítéssel dolgozik, aminek köszönhetően sikerül csökkenteni a szellemképet okozó, áthallás névre hallgató jelenséget. A háttérvilágításért felelő fénykibocsátó diódákat a korábbinál több és kisebb csoportba osztották, amelyek a tartalomtól függően ki-be kapcsolhatóak, tehát a local dimming technológiát sem spórolták ki a termékből a tervezők.

A DLNA tanúsítvánnyal is rendelkező televízió az egyik legvékonyabb a piacon, képes a netes tartalmak megjelenítésére, és persze rendelkezik beépített médialejátszóval is. Egyelőre sok részletet nyilván nem árult el a gyártó a készülékről, hiszen kell valamit tartogatni a rendezvényre kilátogatók számára is, azt azonban már lehet tudni, hogy tavasszal megvásárolható lesz. Az árazása még kérdéses, de nem lesz olcsó mulatság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés