Befutottak az idei HP Pavilion x360-asok

A hátrahajtható kijelzővel és tollal ellátott gépeknél a friss hardver mellett főleg a könnyítésre gyúrtak rá.

A HP Pavilion x360 14 és 15 idei verzióinak tervezésekor a Z generáció igényeit tartották szem előtt, szerintük pedig a fiatalok főleg a különböző streaming szolgáltatások út közben történő elérésére használják notebookjaikat. A hardver persze eddig sem volt gyenge, de a 11. generációs Intel Core i3, i5 és i7 processzorokkal, valamint előbbi UHD Graphics és utóbbi kettő Iris Xe grafikus gyorsítójával még annyi gond sem lesz, mint eddig.


[+]

A konkrét opciók (i3-1125G4, i5-1135G7, i7-1165G7) sajnos csak a 15 hüvelykes verzió esetében ismertek, hiszen ez már rendelhető a gyártó amerikai webáruházából, ahogy a csatlakozók típusa (USB Type-A és Type-C, HDMI, 3,5 milliméteres jack, microSD kártyaolvasó), illetve az ujjlenyomatolvasó megléte is csak a nagyobb modellen vehetőek biztosra. A két gépben több közös pont is van, ide tartozik a maximum 1 TB-os SSD, a 8-16 GB RAM és a HD vagy Full HD felbontású érintőkijelző, továbbá a csomag részét képezi még egy döntést is érzékelni képes HP MPP 2.0 stylus is.


[+]

A HP viszont nem ezekre igazán büszke, hanem arra, hogy sikerült tovább csökkenteni a kávák, ezzel pedig az alapterület méretét és a tömeget is, a 14 hüvelykes verziónál például 221-ről 209 milliméterre csökkent a mélység, az 1,61 helyett pedig már csak 1,5 kg-t kell cipelnünk.

A kizárólag ezüst színben elérhető HP Pavilion x360 15 tehát már rendelhető, méghozzá 750 dolláros alapáron, az ezüst mellett aranyban és kékben piacra kerülő Pavilion x360 14 viszont majd csak tavasztól lesz megvásárolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés