A Lexar flash alapokon szervírozza a decemberi hardverfelhozatalt

Ezúttal egy fürge, 32 GB-os memóriacsomag, és egy elsősorban kézikonzolokba vagy egyéb mobilgépekbe szánt SSD került terítékre.

A Lexar több újdonsággal is készült az év végére, amelyek közül az egyik az Ares RGB szériás DDR5 memóriáinak eddigi leggyorsabb kivitele, amit 7200 MHz-es effektív órajel elérésére hitelesítettek.


[+]

Az alumíniumbordázatának tetején ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Lihght Sync, továbbá Gigabyte RGB Fusion technológiákkal variálható fényekkel díszített, Intel XMP 3.0, illetve AMD EXPO profilokkal egyaránt ellátott RAM 2 x 16 GB-os készletben érkezik a (nettó) 140 dolláros árszintre.

[+]

A 43,3 mm magas, SK hynix A-die chipekkel szerelt termék primér időzítéseit 1,4 volton CL 34-42-42-84-re konfigurálták, és korlátozott élettartam-garanciát vállalnak rá.


[+]

A másik jövevény a Play névre hallgató, M.2 2230-as formátumú SSD, ami a x4-es PCI Express 4.0-s interfészének hála szekvenciális olvasásban/írásban legfeljebb 5200/4700 MB/s-os sebességre képes. A dinamikus SLC gyorsítótárazást támogató, 1 TB-os kapacitással kosárba rakható adattárat 600 TBW tartósságot ígér, így valószínűsíthetően 3D TLC NAND flash lapkák teljesítenek szolgálatot a fedélzetén.

[+]

Az 5 éves jótállással értékesített csöppség dobozára (nettó) 110 dollárról szóló árjelzést akasztottak, de a kontrolleréről vagy az esetleges DRAM puffer meglétéről sajnos nem nyilatkozik bővebben a sajtóanyag.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lexar

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés