Lerántotta leplet idei csúcstévéjéről a Philips

A Philips OLED+937 megkapta a legfejlettebb Ambilight rendszert, és ellátták egy nagy teljesítményű hangprojektorral is.

Hirdetés

A Philips hosszú várakozás után bemutatta a 2022-es legnagyobb tudású televízióját. Ez a Philips OLED+937 nevű eszköz, amelybe egy 4K felbontású, LG Display által gyártott OLED EX panel, illetve a csodafegyverként dédelgetett saját P5 képfeldolgozó processzor legfrissebb verziója, az Intelligent Dual Engine technológiával felvértezett chip került.


[+]

A terméket a tervezők ellátták egy speciális hűtőrendszerrel, aminek hála a maximális fénysűrűsége eléri az 1300 cd/m²-t, és ennek hála a HDR anyagok visszaadása minden korábbinál látványosabb. A korábbi évek termékeihez hasonlóan ez a televízió is egy soundbarral érkezik. A Bowers & Wilkins által fejlesztett integrált 95 wattos hangprojektor 5.1.2 csatornás hangzás megteremtésére képes, legalábbis a gyártó szerint, és az oldalra pozicionált hangsugárzók sem hiányoznak belőle. Ha mindez tényleg igaz, akkor ez a fejlesztés lehet minden idők egyik legjobb hangminőséget produkáló tévéje.

Az újdonság egyébként az egyik első olyan termék, amely megkapta a legfejlettebb Ambilight Next Generation technológiát. Ennek sajátossága, hogy minden egyes hátlapra szerelt LED fényereje és színe egyedileg vezérelhető, és ezáltal a fényglória minden korábbinál pontosabban követi a képernyőn látható tartalmat. Sajnos a Philips idén nem vett részt az IFA 2022 kiállításon, így a terméket nem tudtuk megnézni élőben, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Mint ahogy az árára is, amit egyelőre még nem árultak el.

Előzmények

Hirdetés