Hirdetés

KVM kapcsolós gamer monitor érkezik a Gigabyte tervezőasztaláról

A QHD felbontású, 165 Hz-es M32Q-n egy gombnyomással eldönthetjük, hogy melyik csatlakoztatott eszközt kívánjuk vezérelni.

A Gigabyte leleplezte legújabb, eddig még ismeretlen árú gamer monitorát, a 31,5 hüvelyk képátlójú, QHD felbontású IPS panellel szerelt M32Q-t. A monitorban egy sík, 1 ezredmásodperces GTG válaszidőre és 165 Hz-es frissítésre képes panel kapott helyet, amelynek kontrasztaránya 1000:1, maximális fényereje pedig 350 nit, ennek ellenére a kijelző megkapta a VESA DisplayHDR400 plecsnijét.


[+]

Színhelyesség szempontjából nem áll rosszul az újdonság, a DCI-P3 színteret 94, míg az sRGB-t 120%-ban sikerült lefedni, szoftveres oldalról pedig olyan, a játékost segítő funkciók kerültek a monitorba, mint az 1,5-2-szeres zoomot jelentő, célzást könnyítő Eagle Eye, a mozgási elmosódást csökkentő és vertikális szinkront aktiváló Aim Stabilizer Sync, a kijelzőn elhelyezhető célkereszt, időzítő, továbbá a PIP és PBP módok.


[+]

A monitor menürendszere ugyan asztali környezetben, egérrel vezérelhető, a hátoldalon helyet kapott egy dedikált KVM kapcsoló is, amelynek köszönhetően egy mozdulattal változtathatjuk, hogy a kétportos USB hubra kötött perifériák éppen melyik csatlakoztatott eszközünket vezéreljék. Bemenetből többfélét is kapunk, az adatátvitelre és töltésre is használható USB Type-C mellett két HDMI és egy DisplayPort is helyet kapott, kiegészítve egy 3,5 milliméteres jack kimenettel.


[+]

A beépített sztereó hangszórópárral, VESA 100 furatokkal, illetve állítható magasságú és dönthető állvánnyal ellátott Gigabyte M32Q vételáron, illetve piacra kerülésének pontos dátuma egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés