Új, mobil fotónyomtató érkezik a Kodaktól

A Step Slimmel egyértelműen a sokat utazó fiatalokat veszik célba.

A Kodak tovább bővíti a most már két tagot felvonultató Step instant nyomtatós termékcsaládját, az eredeti, Step után ugyanis most bemutatkozott a ránézésre is vékonyabb Step Slim.


[+]

Azt sajnos nem tudjuk pontosan, hogy ez a vékonyítás mit jelent, ugyanis egyik termék esetében sem ismertek a fizikai méretek, ám ez olyan szempontból lényegtelen is, hogy a papírkompatibilitás és a 25 nyomtatásra elegendő, microUSB csatlakozón keresztül tölthető beépített akkumulátor megegyezik az eredeti Step tulajdonságaival.


[+]

A Step Slim 2x3” méretű Kodak Zink fotópapír fogadására képes, amelynél természetesen nincs szükség külön tintapatron használatára (csak úgy, ahogy a Fujifilm Instax esetében), egy 20 darabos pakkot pedig nagyjából 10 dolláros összegért tudunk beszerezni. A képeket Bluetooth kapcsolaton keresztül, okostelefonunk segítségével küldhetjük el a nyomtatónak, alapszintű szerkesztések és keretek hozzáadása után pedig kb. egy percet vesz igénybe a lenyomat elkészítése.


[+]

A Kodak Step Slim már rendelhető például a gyártó webáruházából, 80 dolláros áron, míg a Stepet az eredeti 100 dollár helyett 70 dollárért is hazavihetjük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Kodak

Előzmények

Hirdetés