Kipróbálhatók a legújabb Samsung notebookok, tévék és a gyártó összes új terméke

A Samsung az elmúlt hónapban rendezte meg Monacóban az idei Samsung Fórumot, amin volt szerencsénk részt venni és egyúttal megcsodálni a vállalat idei újdonságait. Köztük a legújabb Samsung Chronos notebookokat és Ultrabookokat, az idei modellévre szánt tévéket, az ehhez kapcsolódó újdonságokat (mint a Smart Hub, arcfelismerés, mozgás- és hangvezérlés), valamint számos egyéb szórakoztatóelektronikai terméket, illetve még a háztartási gépeket is.

A vissza nem térő esemény most úgy tűnik, hogy mégis visszatér, ugyanis idehaza, pontosabban Budapesten az Erzsébet téri Design Terminálban kerül megrendezésre a Samsung Fórum 2.0. Az ingyenesen látogatható rendezvény keretein belül bárki megismerkedhet a vállalat 2013-as újdonságaival, köztük kiemelkedő helyen a legújabb tévékkel, ami egyben az idei termékpaletta debütálását is jelenti. Emellett megtekinthetők lesznek a Samsung legfontosabb mobil és számítástechnikai eszközei, továbbá a legújabb háztartási elektronikai megoldások egyaránt.

Most élőben is kipróbálható lesz...
Most élőben is kipróbálható lesz... [+]

A látogatók nem csak nézelődhetnek, hanem megfoghatják és kipróbálhatják az összes kiállítási darabot, így a vállalat termékei iránt érdeklődők vagy vásárlás előtt állók számára ez egy kiváló alkalom az információgyűjtésre. Az ingyenes belépés mellett a Samsung nyereményjátékkal is kedveskedik a látogatóknak: kisorsolásra kerül egy Samsung Smart televízió azok között, akik a helyszínen helyesen kitöltik a termékekről szóló kvízt.

Samsung termékekben nem lesz hiány - és vélhetően csinos hoszteszekből sem:)
Samsung termékekben nem lesz hiány - és vélhetően csinos hoszteszekből sem:) [+]

A Samsung Smart Fórum 2.0 2013. március 22-én (pénteken) 12 és 18 óra között, illetve március 23-án (szombaton) 10 és 18 óra között a Design Terminálban (1051 Budapest, Erzsébet tér 13.) várja az érdeklődőket. További részletek az erre a célra indított weboldalon találhatók, ahol egyben a részvételi szándék regisztrálása is megejthető.

Az eseményről természetesen tudósítani fogunk notebookos szemmel a blog keretein belül.

Azóta történt

Előzmények