Két új SD kártya a Silicon Powertől

A Superior és Superior Pro szériás memóriakártyák 4K-s és 8K-s anyagok rögzítését is lehetővé teszik.

Két új memóriakártya sorozatot indít útjára a Silicon Power, melyek egyaránt a Superior nevet kapták, a kettő közti különbséget a Pro jelző jelenti.


[+]

A Superior szériás SDXC kártyák az SDA által 2016-ban bevezetett teljesítményosztályozási rendszer szerinti V30 besorolást kapták, vagyis használhatók 4K felbontású mozgóképek rögzítésére is, a gyártó specifikációs táblázata szerint pedig a maximálisan elérhető olvasási és írási sebesség 100, illetve 80 MB/s. Ezzel szemben a Superior Pro kártyák már az U3-as és V90-es sebességosztályba tartoznak, vagyis felbontásban akár 8K-ig is elmehetünk, míg az olvasási és írási sebességek már elérik a 290 és a 160 MB/s-os értékeket. A kártyák a nagy tempó mellett olyan tulajdonságokat is magukénak tudhatnak, mint a víz- és porálló kialakítás, vagy az ECC funkció.


[+]

A Superior és a Superior Pro sorozat is rendelkezik 64, 128 és 256 GB kapacitású tagokkal, 512 GB-os modell viszont csak a Superior szériában elérhető – sajnálatos módon azonban az árazásra és a piacra kerülésre vonatkozó információk egyik esetben sem ismertek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés