Hirdetés

PlayStation színekben pompázik a Silicon Power új külső meghajtója

Az Armor A62 Game Drive külső merevlemez 1 és 2 TB-os verzióban is elérhető lesz.

Hirdetés

Bár a Silicon Power palettáján már eddig is jelen volt egy Armor A62 jelölésű külső merevlemez, a gyártó valamiért úgy gondolta, hogy érdemes kiadni belőle egy Game Drive utótaggal ellátott verziót is. A specifikációiból ugyan nem derül ki, hogy miért is alkalmasabb jobban játékkonzolokhoz az alapmodellnél, de mivel rá lehet kötni mindkét népszerűbb gépre (nem csak azzal, amelynek színeit a burkolatán viseli), így inkább nem is kötekedünk a megnevezéssel kapcsolatban.


[+]

A 132 x 87 x 15 milliméteres, 282 grammos eszköz 1 és 2 TB kapacitásokkal lesz elérhető, a fröccsenő vízzel szemben való ellenállást garantáló IPX4 mellett pedig a MIL-STD 810G 516.7-es katonai standardnak is megfelel – utóbbi értelmében elméletileg egy 1,2 méteres magasságból történő leejtésnek sem kéne kárt tennie a tárolt adatokban. A meghajtó egyébként USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozón keresztül csatlakoztatható a konzolokra, illetve egyéb eszközökre, a különböző biztonsági mentéshez szükséges funkciókat pedig a gyártó saját, SP Widget szoftveréből érhetjük el.


[+]

A Silicon Power Armor A62 Game Drive vásárlásakor 3 év gyártói garanciát is kapunk, arról viszont nincs információnk, hogy az újdonság mikor és milyen áron kerül majd a boltok polcaira.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés