Ergonomikus hanyattegérrel támadja a vezetékmentes szegmenst a Kensington

Tenyérbe illő forma, lézeres érzékelő, 5 programozható gomb, scroll ring és hosszú üzemidő; minden adott az alternatív asztali élmény megtapasztalásához.

Hirdetés

A Kensington nemrégiben piacra dobta legújabb, vezeték nélküli, "döglött" egerét, az ergonomikus formavilágú, Orbit Fusion Wireless nevű modellt. A gyártó megoldásaira jellemző scrollgyűrű továbbra is ott figyel az ötgömbos trackballon, míg a kurzor dirigálásához használt, 40 mm-es, könnyedén eltávolítható golyó felületét egy lézerszenzor pásztázza. Három felbontási szint van (400/400-800/800-1500), s bár az eszközt teljesen PnP (plug and play) munkára foghatjuk, a különféle beállításokkal történő játszadozáshoz azért telepítenünk kell a KensingtonWorks szoftvert.

[+]

A kábelmentes kapcsolat egy 2,4 GHz-es nano vevőegység segítségével valósul meg, melynek kialakítottak egy kis rekeszt (hordozási célzattal) a Windows és macOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis periféria hasán. Amennyiben noteszgépünkön csak USB Type-C csatlakozó található, a dobozban mellékelt Type-A–Type-C adaptert bizonyosan díjazzuk majd.

Ha lehet hinni a brosúrának, egyetlen AA ceruzaelemmel (ami szintén a csomag része) akár 14 hónapos üzemidőt is kicsikarhatunk a 80 dolláros kurzorkergetőből.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés