Jön a PowerColor folyékony ördöge

A Radeon RX 7900 XTX Liquid Devil a legmagasabb órajelekkel érkező 7900-as kártya lehet majd.

Fellebbentette a fátylat a PowerColor legújabb, Radeon RX 7900 XTX Liquid Devil névre hallgató videókártyájáról. Ahogy az  névből is kiderül, egy vízhűtéssel szerelt, Radeon RX 7900 XTX GPU-t használó modellről van szó, melyre az EKWB teljes fedésű blokkja került, standard G1/4”-os menetekkel, nikkelezett réz alappal és akril borítással. Az egységről nem hiányzik a világítás sem, ezt ARGB LED-ek biztosítják, az extrák között pedig megkapjuk az EKWB EK-Loop Leak Tester Flex nevű, a hűtőkör zártságának tesztelésére szolgáló eszközét is.


[+]

Ami a speciális hűtés alatt lapuló hardvert illeti, ez a megszokott RX 7900 XTX GPU és 24 GB GDDR6 kombinációból áll, dual BIOS-szal. Ez utóbbi hordoz majd némi érdekességet, ugyanis már az alap BIOS is OC névre hallgat és 2395 MHz-es Game és 2565 MHz-es Boost beállításokkal jön, de a másik, melyet a PowerColor „Unleashed” névre keresztelt, még ennél is magasabb frekvenciákat és megemelt teljesítménylimiteket tartalmaz. Hogy pontosan mennyire magasak ezek az értékek, azt a gyártó egyelőre nem árulta el, de állítólag minden versenytársnál magasabbra szeretnék tenni őket.

A vízhűtésnek köszönhetően impozánsan vékony (egyslotos) VGA a következő hetekben érkezhet meg a boltokba, az órajelek mellett az ára is akkor derülhet ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés