Jól megfeji a WoW-fanatikusokat a Dell

Speciális külsejű, limitált szériás gamer notebookkal kedveskedik a világ legkiterjedtebb, legnagyobb játékosbázisával rendelkező on-line szerepjátékénak, a World of Warcraftnak hódoló felhasználóknak a Dell. A vállalat napokon belül piacra kerülő újdonsága magát a hardvert tekintve is friss fejlesztés, bár lényegében egy már szeptember óta kapható bivalyerős gamer notesz, az XPS M1730 speciális kiadásáról van szó.

A World of Warcraft rajongóknak készült notebook csak külsejét tekintve tér el a 17 inches kijelzővel felszerelt csúcsnotesztől, azaz a speciális változatba is egy 2,2 GHz-en ketyegő Core 2 Duo processzor kerül, a grafikus alrendszer pedig két, egymással párba kötött GeForce 8700M GT videovezérlőből áll, emellett alapfelszereltség az Ageia mobil számítógépekbe szánt vadonatúj fizikai gyorsítóprocesszora is. A népszerű on-line játék rendszerkövetelményeit ismerve ezek alapján úgy tűnhet, hogy a Dell kissé túllő a célon, a WoW leglelkesebb kalandorait ráadásul vélhetően nem is a hardver felépítése fogja lázba hozni.

A speciális festésű (kétféle; Alliance és Horde változatban megjelenő) XPS M1730-hoz egy szakajtónyi kiegészítő jár, melyek egy része igazi relikvia lehet egy WoW-rajongó számára. A gépre telepített szoftverek közt ott lesz maga a játék is, a Burning Crusade kiegészítővel együtt, emellett egyedi asztali témák is szerepelnek a repertoárban. A notebookhoz jár még többek közt egy stratégiai útmutató, egy „így készült” DVD, egy a játék zenéit tartalmazó CD és egy hátitáska is, valamint egy kupon, melynek felhasználásával a játékos ingyenesen hozzájuthat egy a karaktere mintájára formázott játékfigurához.

Mindez 4450 dollárjába (ez körülbelül 770 000 forint) kerül a keményvonalas WoW-fanatikusoknak, azaz a felsorolt extrák nagyjából 1500 dollár felárat képeznek: az XPS M1730 alapára ugyanis ugyanezzel a hardverkonfigurációval 2999 dollár (azaz nagyjából 520 000 forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés