Játékos oldalát is megmutatta az Acer a Gamescomon

A Gamescom remek alkalmat szolgáltatott az Acer számára, hogy egy kis lökést adjon játékos hardvereinek. Legnagyobb hangsúlyt a különböző játékokat futtató, brutális kinézetű Predator PC-kre helyezték, melynek különféle modelljeiből egy jó párat üzembe helyeztek.


[+]


[+]

Az NVIDIA GeForce GT 640M nagyfokú integrálása is épp jókor jött a gyártónak, hiszen a Kepler grafikus magra épülő VGA-k ezen verziója nem túl drága, de mégis alkalmas a modern játékok futtatására. Kihasználva az alkalmat, a nálunk is nemrégiben frissen bemutatott Acer Aspire Timeline Ultra M5 Ultrabookokból vittek egy csokorral, valamint a hardveresen még erősebb Aspire V3-571 notebookokból is akadt szép számmal (ezek 14"-es verziója nálunk is tesztelésre került).


[+]

Az Acer standjának legnépszerűbb darabját hagytuk a felsorolás végére, aminek kipróbálásért hosszú sorok kígyóztak. Az Endor AG  és a Kunos Simulazionival partnerségben ugyanis itt került kiállításra a három cég közösen alkotott „beülős” autós szimulátora, amibe mindenki beleadta a legjobb tudását.


[+]

A maximális realizmussal kecsegetető (de egyelőre csak alfa verziós) Assetto Corsa autós szimulátorprogram a Kunos érdeme, amihez a PC-hardveres hátteret az Acer biztosította, a beviteli részlegért pedig az Endor AG volt a felelős, ami a legújabb Fanatec ClubSport kormány- és pedálszettet jelentette.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények