Hirdetés

Itt egy új EK Vector vizesblokk GeForce RTX-ekhez

Nyár derekán az AMD új Radeonja kapott egy nyitott split-flow dizájnú megoldást, most pedig az ASUS Dual GeForce-okon van a sor.

Az EK Water Blocks bemutatta az ASUS Dual GeForce RTX EVO szériás grafikus vezérlőkhöz való, nyitott split-flow dizájnú, egyslotos EK-Quantum Vector Dual Evo RTX 2070/2080 D-RGB vizesblokkot, ami teljes hosszúságban lefedi a nyomtatott áramköri lapot. Az 5 voltos, címezhető D-RGB LED-ekkel meghintett, akril fedőlapos eszköz az ASUS Dual GeForce RTX 2070, 2070 Super, 2080 és 2080 Super videokártyákkal kompatibilis, és közvetlen kontaktusban van a GPU-val, a VRAM-mal és a VRM-mel egyaránt.

Hirdetés

[+]

A CNC marással készülő base plate anyaga elektrolitikus réz, amin nikkel bevonat feszít, míg a megfelelő szigetelés az EPDM O-gyűrűk feladata. A hőátadó felület mérete a gyártó korábbi generációs modelljeihez képest megnőtt, és a sárgaréz bakokat is előre telepítették, így ezzel nekünk már nem kell foglalkoznunk. A blokk mellé alapból nem jár backplate, s mivel a célkártyák sajátjaival nem fér össze a drága, az EK javasolja a külön megvásárolható, alumínium backplate beszerzését, ami nikkelezett vagy eloxált, fekete színű verzióban érhető el.

[+]

Hírünk 150 eurót kóstáló tárgya már előrendelhető a szlovén cég webshopján, illetve hivatalos viszonteladói hálózatán keresztül. A fekete hátlapi lemez 37, míg a nikkelezett példány 44 euróval rövidíti meg leendő tulajdonosait.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés