Hirdetés

EK Water Blocks kontra fényorogona: 1-0

A szlovén cég egy professzionális felhasználásra tervezett, masszív egységekből álló termékcsaláddal jelentkezik.

A teljes hosszúságú EK-FC GV100 Pro vizesblokkal az EK hivatalosan is belépett a munkaállomások és szerverek piacára: ahogy az a típusjelből már adja magát, az új blokk az NVIDIA GV100-as lapka hűtésére gyártatott, egészen pontosan a Quadro GV100, Tesla V100, továbbá Titan V kártyákhoz.

EK-FC GV100 Pro EK-FC GV100 Pro EK-FC GV100 Pro [+]

Hirdetés

A hűtőfolyadék közvetlenül a GPU, VRAM és VRM felett áramlik, és a ketyere nyugodt szívvel használható gyengébb/alacsonyabb fordulatszámon kerregő pumpákkal is. Az alap nikkelezett réz, miközben a felső részt lézerrel faragták rozsdamentes acélból.

EK-FC GV100 Pro backplate EK-FC GV100 Pro backplate EK-FC GV100 Pro backplate [+]

Természetesen a backplate-ről sem kell lemondanunk, ami jelen esetben fekete, eloxált alumíniumból van, csak egy bibi akad vele kapcsolatban: külön kell megvásárolni.

EK-Pro GPU Quick Disconnect Kit
EK-Pro GPU Quick Disconnect Kit [+]

Az EK-Pro GPU és CPU Quick Disconnect Kitek hatékony módot kínálnak arra, hogy a már meglévő GPU és CPU vizesblokkjainkat gyorscsatlakozós darabokká alakítsuk, és a csomagokban minden benne van, ami a mutatványhoz szükséges.

EK-Pro CPU Quick Disconnect Kit
EK-Pro CPU Quick Disconnect Kit [+]

A grafikus vezérlőhöz tartozó készletben egy 1 méteres, 6,5/9,5 mm-es, fekete ZMT cső, két 6 mm-es OD szerelék, négy szorítóbilincs, egy 45 fokos döntött terminál és két adagnyi gyorscsatlakozó-szerelék van, míg a processzorhoz való szett dobozában egy 1 méteres, 9,5/15,9 mm-es, fekete ZMT cső, két 10 mm-es OD szerelék figyel a négy szorítóbilincs, valamint a dupla porcióban mért gyorscsatlakozó-szerelékek oldalán.

Új csőelosztók is érkeztek a vállalat égisze alatt, név szerint az acetálból készült, rozsdamentes acél végsapkákat viselő, nikkelezett sárgaréz dugókkal szerelt EK-Pro Manifoldok. A kisebbik verzió két CPU és két GPU kiszolgálására képes, míg a nagyobbik a két CPU mellé már négy GPU-t tud elvinni a hátán, párhuzamos és fél-párhuzamos konfigurációban egyaránt.

EK-Pro Manifold 2CPU 2GPU és 2CPU 4GPU
EK-Pro Manifold 2CPU 2GPU és 2CPU 4GPU [+]

Az univerzális rögzítő mechanizmussal felvértezett eszközökön 120 és 140 mm-es ventilátorokhoz passzoló furatok vannak.

Ár
EK-FC GV100 Pro 250 euró
EK-FC GV100 Pro backplate 48 euró
EK-Pro GPU Quick Disconnect Kit 96 euró
EK-Pro CPU Quick Disconnect Kit 96 euró
EK-Pro Manifold 2CPU 2GPU - Acetal 80 euró
EK-Pro Manifold 2CPU 4GPU - Acetal 96 euró

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés