Hirdetés

Hűvös Navi rendel!

A vízhűtések szlovén nagyja már elő is állt egy vizesblokkal a Radeon RX 5700 és 5700 XT számára.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy a Vega óta majdnem felére zsugorodott a GPU fizikai mérete, de ettől még bőven keletkezik hő, amivel az AMD referencia blower hűtései viszonylag nagy zajterhelés mellett tudnak csak megbirkózni, nem beszélve arról, hogy a hőfokok miatt a tuningot illetően nem igen marad mozgásterünk. Ezen a szomorú helyzeten változtat a EK Water Blocks az EK-Vector Radeon RX 5700 +XT RGB Special Edition elnevezésű blokkjával.


[+]

A meglehetősen visszafogott, ízléses külsejű, nyitott split-flow dizájnú, EPDM O-gyűrűkkel érkező újdonság mindkét új, Navi családba tartozó kártyára ráapplikálható és nagyobb felülettel rendelkezik, mint a korábbi EK full cover megoldások. Az eszköz hűti a GPU-t, a memóriákat és a VRM-et is, mivel a folyadék közvetlenül ezen területek felett cirkulál. A kontaktfelület nikkel bevonattal borított elektrolitikus réz, a fedőlap pedig fekete POM acetál.


[+]

A felső részén található Radeon logó RGB világítást kapott, melyet sztenderd 5 voltos, 3 tűs csatlakozóval tudunk az alaplapra kötni, és kompatibilis az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion, az MSI Mystic Light RGB és az ASRock Polychrome Sync technológiákkal egyaránt. A CNC marással készült alumínium backplate szintén teljes hosszában lefedi a nyomtatott áramköri lapot és nem csak jól fest, de némi passzív rásegítést is nyújt a feszültségszabályozó áramkörök hűtéséhez.


[+]

Az EK-Vector vizesblokk 180 euró ellenében már előrendelhető a gyártó webshopján keresztül; a szállítás várhatóan július 29-én veszi kezdetét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés