Külsejében is retró hifi torony deckkel, rádióval, lemezjátszóval

A Superior LP emellett rendelkezik CD lejátszóval, és az USB-n keresztül rádugott adattárolókon található zeneszámok megszólaltatását is biztosítja.

A jó pár fura terméket a soraiban tudó ION Audio egy újabb, nem túl szokványos modellel bővítette portfólióját. A Superior LP első pillantásra úgy fest, mint egy rádió, ami a negyvenes, ötvenes években készült, pedig egy modern darabról van szól.

ION Superior LP
ION Superior LP [+]

Rendelkezik beépített kazettás deckkel, lemezjátszóval, CD lemezek kezelésére képes optikai meghajtóval és rádió tunerrel is. Emellett ellátták saját médialejátszó szoftverrel is ellátták, amelynek köszönhetően az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközökön, tehát pendrive-on vagy merevlemezen található audió tartalmak megszólaltatása is megoldott. Emellett a Bluetooth támogatás révén a zeneszámok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a kompatibilis eszközökről, így például egy okostelefonról. Még arra is van lehetőség, hogy az egyes eszközök tartalmát az USB-s adattárolóra, tömörített fájlként elmentse a felhasználó, így kazettáit, lemezeit egyszerűen digitalizálhatja, és még a rádióműsort is rögzítheti. A 47 centiméter széles, 38 centiméter mély és 24 centiméter magas Superior LP 8,6 kilogrammot nyom. Két darab, egyenként két wattos beépített hangszóróval rendelkezik, itthon is kapható, ára 70 000 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés