Ütős játékpromócióval adna túl az Intel a korábbi erősebb CPU-kon

A Core i7-6700K és i7-7700K processzorokhoz két ingyen játék is jár a kiválasztott partnereknél.

Az Intel a játékosokra Brian Krzanich vezetése óta annyira nem koncentrál, azért a korábban felhúzott részlegek, ha félgőzzel is, de működnek. Ennek megfelelően a vállalat még mindig aktívan segít bizonyos fejlesztőstúdióknak, és évente pár cím erejéig elő is állnak amolyan szponzorált tartalommal. Idén ilyen a már megjelent Total War: WARHAMMER II, illetve a hónap végén érkező Assassin's Creed​ Origins, amelyek fejlesztésében aktívan részt vett az Intel, ezzel segítve a PC-s port megfelelő optimalizálását.

Az efféle partnerszerződések jellemzően tartalmaznak bizonyos kitételeket az adott játék kedvező áron történő megvásárlására, így a hardvergyártók mondhatni elég nagy mennyiségű licenchez juthatnak viszonylag olcsón, amit aztán mellékelhetnek az egyes termékeik mellé.

Az Intel is így tett a két említett cím kapcsán, így elindították a Game Without Compromise promóciót, amely ingyenes letöltésre feljogosító kupont biztosít a Core i7-6700K és i7-7700K processzorok mellé. A felhasználónak ráadásul még választania sem kell, mindkét program bezsebelhető, így száz dollárnyi értékű ajándékról van szó.


[+]

A promóció az Intel hivatalos partnerei körében zajlik, vagyis az ismertebb gépépítő cégek, illetve a hivatalos kereskedőláncok vesznek részt benne. Ez azt jelenti, hogy a kuponok teljes gépekhez, vagy szimplán csak magához a Core i7-6700K és i7-7700K processzorokhoz járnak. A lényeg, hogy a felhasználó valamilyen formában vásároljon egyet az előbbi két termék közül.

A Game Without Compromise promóció a készlet erejéig érvényes, de arról nincs adat, hogy mennyi kóddal szerelkezett fel az Intel, valószínűleg pár hétig kitart majd a licencelt mennyiség. A vállalat sajnos hivatalos listát nem adott azokról a partnerekről, akik részt vesznek az akcióban, így ajánlott a kiszemelt boltokat előre megkérdezni, hogy jár-e a fenti két játék a Core i7-6700K és i7-7700K processzorokhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés