2019. augusztus 21., szerda

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Intel alapokra építkezik a Boxee Box

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A D-Link által fejlesztett set-top box az Atom CE 4100-as SoC-ot alkalmazza.

A D-Link a nagyközönség számára is bemutatta a Boxee Box névre keresztelt terméket, mely egy extravagáns kinézetű set-top box lesz. Az eseményre a jelenleg is zajló IDF (Intel Developer Forum) alkalmával került sor, ugyanis a rendszerbe az eredetileg tervezett Tegra helyett egy Atom CE 4100-as SoC került. Az utóbbi lapka gyakorlatilag is megfelel a célnak, hiszen kellően erős multimédiás képességek jellemzik, miközben a fogyasztása is alacsony. Többek között a Boxee Box támogatja az 1080p-s anyagok lejátszását és az 5.1-es hangrendszereket is, sőt nem okoz nehézséget számára az internethez való csatlakozás sem. Az utóbbi lehet vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat.


[+]

A televíziót a HDMI kimenetre lehet kötni, így minőség szempontjából nem lesznek kompromisszumok, de ez a kényelemre is jellemző, ugyanis a termékhez egy billentyűzettel rendelkező távirányítót mellékel a cég, ami számos feladatot megkönnyíthet a felhasználó számára.


[+]

A D-Link szállítása novemberben kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ár 199 dollár lesz. A vállalat nem kívánta kommentálni a rendszerben történt változásokat, így nem lehet tudni, hogy milyen indokok vezettek a Tegra SoC lecseréléséhez.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.