Integrált ECS alaplap AM2-es processzorokhoz

Hirdetés

Új integrált alaplapot bocsát piacra a napokban a piac egyik vezető gyártója, a tajvani ECS Elitegroup. A GeForce6100SM-M típus az AMD legújabb CPU-it fogadja, és – ahogy típusjelzéséből is kiderül – az NVIDIA GeForce 6100/nForce405 lapkakészletére épül, így elsősorban olcsóbb, irodai gépek alapjául szolgálhat majd.

Az ECS GeForce6100SM-M AM2-es foglalattal ellátott Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon 64 FX valamint Sempron processzorok fogadására lett felkészítve, a CPU-kat kétcsatornás memória-alrendszer szolgálhatja ki (800, 667 valamint 533 MHz-es DDR2 SDRAM-okból felépítve). Az alaplap GeForce 6100-as integrált grafikus motorja alapvető megjelenítési feladatokhoz bőven megfelelő teljesítménnyel rendelkezik, ám a PCIe x16 csatlakozó által mindenki számára nyitva áll a bővítés lehetősége. A többi bővítőkártya számára további egy PCIe x1 és további két PCI-csatoló áll rendelkezésre.

A GeForce6100SM-M-hez két-két Ultra-ATA és Serial ATA II egység csatlakoztatható, a merevlemezek RAID 0 és 1 tömbökbe is összefűzhetők. A microATX formátumú alaplap összesen nyolc USB 2.0 kapuval szolgál, Fast Ethernet hálózati vezérlővel, továbbá hatcsatornás HD Audio hangrendszerrel rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ECS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés