Hirdetés

Kedvező árú Full HD akciókamera az Inbyte-tól

Folyamatosan újabb és újabb szereplők tűnnek fel az akciókamerák szegmensében, legutoljára a japán Inbyte döntött úgy, hogy színre lép saját termékével. Az A2 ACE fantázianevű termék kialakításában a GoPro féle kamerákat idézi, sőt a hozzá járó víz-, ütés- és porálló tok is nagyon hasonlít ahhoz, amit az amerikai gyártó termékeinél már megismerhettünk.

Inbyte A2 ACE
Inbyte A2 ACE [+]

A modell lehetővé teszi a Full HD felbontású videók elkészítését másodpercenkénti 30 képkockás rögzítési sebesség mellett. Amennyiben valakinek ez kevés, az ezt megduplázhatja, igaz akkor be kell érnie 1280x720 képponttal. Lassított felvételek létrehozására is alkalmas, hiszen WVGA felbontásnál többek között kiválasztható a 120 FPS mód is. Emellett maximum 2304x1536 pixeles fotók is készíthetőek a segítségével.

A kicsi (60 × 30 × 42 mm) termék tok nélküli mindössze 80 grammot nyom. Lítiumion akkumulátora három órányi működésre elegendő energiával képes ellátni, ami kategóriájában kifejezetten jó adatnak számít. Az ára sem vészes, hiszen már 245 dollárért hazavihető, ami a technikai specifikációkat elnézve egszen jó ár/érték arányú terméket sejtet.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés