Bütykölhető billentyűzet játékosoknak

A Raptor Gaming új billentyűzetet dob piacra, amely irodai használatra is megfelelő, de a márkához (és árához) illően mégis elsősorban játékosok számára ajánlható. A K1 jelzést viselő klaviatúra mechanikáját a Cherry állítja elő, ez a gyártó szerint rövid leütési úttal és mintegy 50 millió leütésre szóló élettartammal jellemezhető, míg a megfelelő elektromos vezetésről aranyozott érintkezők gondoskodnak.

A szabványosnál némileg tömöttebb elrendezésű, ezáltal keskenyebb tasztatúrához nyolc fluoreszkáló gombot is mellékelnek, amelyekre bármelyik négyzet alapú billentyű felcserélhető. Az akár kis fényerejű lámpákkal is feltölthető gombok hozzávetőleg 12 órán keresztül sugároznak ki fényt, így sötétben is jól érzékelhetőek a játékvezérlés szempontjából kulcsfontosságú billentyűk.

A játékosok számára szintén fontos tulajdonság, hogy a funkcióbillentyűk (shift, ctrl stb.) mindegyike és további hat gomb egyszerre is lenyomható a beviteli információ elvesztése vagy rossz értelmezése nélkül. A mellényúlások ellen nyolc kis retesz segítségével lehet védekezni, melyekkel megakadályozható bármelyik négyzetes gomb véletlen lenyomása. Extraként a klaviatúra egy USB 1.1 hubot is tartalmaz egér, illetve headset számára. A Raptor Gaming K1 ajánlott kiskereskedelmi ára 139,90 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés