IFA 2016: szuper lett a világ első Ambilight OLED tévéje

Az Android TV rendszerre épülő Philips 901F-be az átlagosnál komolyabb hangrendszert építettek.

Hirdetés

Oly hosszú várakozás, és annyi be nem teljesült pletyka után végre itt a Philips első OLED televíziója, a 901F. A vállalat exkluzív, a képernyő köré a tartalomtól függően dinamikusan változó fényglóriát varázsoló technológia természetesen egy ilyen felső kategóriás modellből sem hiányozhat, azaz végre megszületett a világ első Ambilight OLED televíziója.

Philips 901F
Philips 901F [+]

És ez egyben a világ első Android TV smart platformmal ellátott készüléke is, ugyanis a készülékbe a Google által fejlesztett okostévé rendszer került. A 901F-be az átlagosnál komolyabb, 6.1 csatornásnak nevezett, hat külön vezérelt, a nézők felé fordított hangsugárzóval ellátott, 30 wattos névleges kimeneti teljesítménnyel ellátott hangrendszert építettek.

Philips 901F
Philips 901F [+]

A 10 bites Ultra HD felbontású, nagy dinamikatartományú (HDR) tartalmak megjelenítését biztosító paneleket az LG szállítja nekik. A modell képes a DCI-P3 színtér 99 százalékának a lefedésére, és megkapta a különféle képjavító, képmódosító eljárásokat tartalmazó Perfect Pixel Ultra HD csomagot is. A tervek szerint hamarosan a boltokba kerül Európában, de az ára egyelőre ismeretlen.

Philips 901F
Philips 901F [+]

Sikerült megnézni működés közben is, és abszolút tetszett amit láttunk, a színek ugyanis szépek, a kontraszt óriási, a mozgásmegjelenítés pedig folyamatos. Aki szereti az Ambilightot és az OLED technológiát, az valószínűleg imádni foga a Philips 901F-t.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés