IFA 2018: Quadro és GeForce RTX-szel is kérhetőek a Predator Orionok

Vérfrissítést kapott az Acer asztali PC-s sorozata, amely elsősorban az NVIDIA új rendszereinek köszönhető.

Hirdetés

Túl nagy meglepetést nem okozott, hogy az Acer frissítette az Orion asztali PC-ket is: a játékosoknak szánt készüléknél az újdonságot alapvetően az NVIDIA Quadro és GeForce kártyák megjelenése jelenti, mostantól ugyanis a Pascal architektúrára épülő megoldások helyett Turing alapú VGA-kkal – akár dual kiépítésben, NVLinkkel – is felszerelhetjük az Orion 9000, illetve Orion 5000 gépeket.


[+]

A legkisebb modell, az Orion 3000 esetében egyelőre nem jelent meg ilyen opció, mindenesetre lehetséges változások az alábbi képen láthatóak:


[+]

Szintén az asztali PC-k vonalába érkezik a Predator X nevű számítógép, amellyel kapcsolatban nem egész világos, hogy az Acer hova pozicionálja, ugyanis két darab Xeon processzor, illetve ECC memória lesz benne, míg a grafikai feladatokat két Quadro RTX 8000-re bízzák majd, így inkább tűnik egy komoly munkaállomásnak, mint játékra kihegyezett PC-nek.

 


[+]

Ebbe az irányba mutat egyébként a ház is, ami az Orionokhoz képest jóval indusztriálisabb dizájnú. Mindenesetre van még idő ezen gondolkozni, ugyanis a gép megjelenését leghamarabb az év végén várhatjuk, egyelőre ismeretlen – de igencsak prémiumszintű – áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés