IFA 2015: "zorallul" néz ki a Logitech új gamer fejhallgatója élőben

Programozható gombok, villódzó LED-ek, térhatású hangzás támogatás a G633 Artemis Spectrumban.

Hirdetés

170 eurós áron dobja piacra még szeptemberben a Logitech egyik legújabb, elsősorban a játékosoknak szánt fülhallgatóját, a G633 Artemis Spectrumot. A kifejezetten nagydarab (190 x 180 x 94 mm, 374 gramm) eszköz támogatja a térhatású hangszabványok visszaadását, és a virtuális 7.1 csatornás megszólalás megteremtését, ahogy azt már korábban is megírtuk.

Logitech G633 Artemis Spectrum
Logitech G633 Artemis Spectrum [+]

USB és analóg audiocsatlakozóján keresztül egy időben dugható rá két eszközre, például egy telefonra és egy játékkonzolra, úgy, hogy mind a kettőt hallja is a felhasználó. Ez a gyártó szerint csodálatos lehet olyankor, ha valaki játék közben pizzát akar rendelni, de nem akar lemaradni egyetlen fontos pillanatról sem. 3 programozható gombot is építettek a készülékházon elhelyezett kezelőpanelre, a színes LED-ek sem hiányoznak róla, ahogyan a zajszűrős technológiával megtámogatott mikrofon sem természetesen.

Logitech G633 Artemis Spectrum
Logitech G633 Artemis Spectrum [+]

A 40 milliméteres hangszórókkal ellátott fejhallgató frekvencia átvitele 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, az impedancia 39 ohm, az érzékenység pedig 107 dB. Néhány percen keresztül alkalmunk nyílt kipróbálni valamilyen autós játékkal, és bár arról sem tudunk beszámolni, hogy a gombok nyomkodása mennyire kényelmes, illetve, hogy a mikrofon hogy funkcionál, de a próba alapján teljesen jól szól, noha ebből azért messzemenő következtetéseket még kár lenne levonni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés