2019. április 25., csütörtök

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Szuper hangzást ígérnek a Logitech vezetékes és vezeték nélküli gamer headsetjei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A G633 és G933 Artemis Spectrum mikrofonos fejhallgatók Dolby Headphone 7.1 és DTS Headphone:X térhangzást, valamint testre szabhatóságot is kínálnak.

Hirdetés

A Logitech a mai napon mutatta be legújabb gamer headset párosát, a Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset-et és a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset-et, amelyek az első fejhallgatók, amelyek Dolby Headphone 7.1 és DTS Headphone:X Surround térhangzást egyaránt biztosítanak a játékosok számára.

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset és G933 Spectrum Wireless Gaming Headset Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset és G933 Spectrum Wireless Gaming Headset
Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset és G933 Spectrum Wireless Gaming Headset [+]

A PC-vel, mind mobil eszközökkel, mind pedig konzolokkal – PlayStation 4 és Xbox One – kompatibilis Logitech G633 USB-n és analóg bemeneten keresztül is csatlakoztatható, így akár két különböző eszközből érkező jel is keverhető, míg a vezeték nélküli (12 órás akkuidővel és 15 méteres hatótávval bíró) G933 emellett egy USB mix adapterrel, valamint két analóg (3,5 mm-es jack és RCA) bemenettel is rendelkezik, így akár három eszközből érkező jelet is képes egybegyúrni – tehát akár telefonálhatunk is játék közben.


[+]

Ami a hangzást illeti, a 32 ohm impedanciájú, szabadalmaztatás alatt álló, 20 Hz - 20 kHz tartományt lefedő 40 milliméteres Pro-G hangsugárzók hálószerkezetű, hibrid anyagokból, így a vállalat tiszta magas- és feszes mélyhangokat, valamint – ahogy a gyártó fogalmazott – „durva” basszust biztosít. A mikrofont illetően is megemlíthető, hogy felhajtható, flexibilis, zajszűrős darab kerül mindkét típusra.

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset és G933 Spectrum Wireless Gaming Headset Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset és G933 Spectrum Wireless Gaming Headset
Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset és G933 Spectrum Wireless Gaming Headset [+]

A privát hangoskodásra szánt 374 grammos kiegészítők teljes mértékben testre szabhatóak: változtatható RGB megvilágítással, cserélhető külső borítólemezekkel és makrózható G-gombokkal érkeznek, amelyet a Logitech Gaming Software segítségével szabhatunk testre, de ugyanitt a hangzásvilágot és kedvünk szerint alakíthatjuk, személyes hangprofilokat készíthetünk, valamint kedvenc hangszín-beállításainkat is elmenthetjük.

A Logitech G633 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset várhatóan 2015 szeptemberétől 169 eurós, a Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Headset pedig várhatóan 2015 októberétől 199 eurós 230 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.