IFA 2015: érdekes külsőt öltött a D-Link szupergyors routere

IEEE 802.11ac Wave 2 és MU-MIMO támogatással érkezik a D-Link AC3150 Ultra (DIR-885L) router, melynek kombinált vezeték nélküli tempója a 3150 Mbps-t is elérheti. A termék a SmartConnect technológia segítségével mindegyik ráaggatott eszköznek a leggyorsabb kapcsolatot képes kiosztani, azaz ennél a modellnél már nem a hálózaton lévő leglassabb klienshez kell igazodnia a többi egységnek. Emellett a szoftver a 2,4 és 5 GHZ-es sávok terheltségét is folyamatosan figyeli, melynek megfelelően kezeli az kapcsolatokat, megakadályozva az esetleges túlterheltséget.


[+]

A lakk piros routert négy, AC beamforming képességű külső antennával szerelték, melyek segítségével nagy hatótávolságra képes az AC3150. A D-Link újdonságáról természetesen az USB port sem maradt le, amire háttértárat csatlakoztatva könnyen megoszthatóvá válhatnak adataink.


[+]

Az 1,4 GHz-es kétmagos processzorral szerelt és mydlink Lite mobil alkalmazásaival érkező termék a tervek szerint jövő év elején kerül piacra, amikorra a D-Link reményei szerint már több olyan kliens is piacra kerül, amely képes kiaknázni az AC3150 képességeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés