Hirdetés

Házduóval újít a SilverStone

Hirdetés

Az extravagáns és egyedi házairól ismert SilverStone most sem hazudtolta meg magát. A vállalat a népszerű Raven és Fortress sorozatokon belül újít, a koncepciók pedig érdekesek. Az utóbbi házcsalád FT03-as versenyzője egészen egyedi lett, hiszen a torony ugyan magasnak mondható, de belül nincs túl sok hely. Ennek megfelelően a termék microATX, Mini-ITX vagy Mini-DTX méretű alaplapot fogad, a tápegységet pedig alulra kell elhelyezni.

SilverStone Fortress FT03
SilverStone Fortress FT03

A 487 mm magas, 235 mm széles és 284 mm mély házba nem helyezhető 5,25 hüvelykes meghajtó, de három 3,5 és egy 2,5 colos rekesz azért lesz az adattárolóknak. A hűtésért három darab 12 cm-es ventilátor felel, melyek a gyártó állítása szerint úgy lettek elhelyezve, hogy a lehető legjobb légáramlást biztosítsák. A légkavarók motorja percenként 1200 fordulatot tesz meg, vagyis nem lesznek extrahalk megoldások, de el lehet majd aludni mellettük. A tetőn helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 3.0-s csatlakozóval szolgál.

SilverStone Fortress FT03
SilverStone Fortress FT03

A SilverStone Fortress FT03 ezüst és fekete színezéssel kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ár 152 euró lesz.

A cég másik újdonsága a Raven 2 Evolution, ami a rikítóan fehér külső ellenére a termékcsalád stílusjegyeit viseli magán. A 12,5 kg tömegű termék egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot fogadhat, mely mellé öt-öt darab 5,25 és 3,5 colos, illetve egy 2,5 hüvelykes meghajtó helyezhető. A kisebb méretű rekeszek természetesen rejtve vannak.

SilverStone Raven 2 Evolution
SilverStone Raven 2 Evolution

Az 503 mm magas, 212 mm széles és 643 mm mély házba az alaplap elforgatva kerül bele. A kivezetések tehát a termék tetején találhatóak majd meg, és a meleg levegő is optimálisabban távozik, amire a három darab 18 cm-es, alulra szerelt ventilátor még rá is segít. Ezt egészíti ki a felülre szerelt 12 cm-es légkavaró, ami még hatékonyabbá teszi a szellőzést, de a felhasználó is hozzájárulhat a hűvösebb belsőhöz egy hátulra elhelyezett 12 cm-es szélgéppel.

SilverStone Raven 2 Evolution
SilverStone Raven 2 Evolution

A plexis oldallappal rendelkező ház egy előlapon elhelyezkedő I/O panellel rendelkezik, mely a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s csatlakozót alkalmaz. A SilverStone Raven 2 Evolution a héten kerül forgalomba 165 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés